dilluns, 19 de juliol de 2010

Espanya campiona del món!

Sí sembla increïble però és cert. Espanya ha guanyat el mundial de Sudàfrica i es converteix en la primera selecció europea en fer-ho lluny de les seves contrades. Un valor afegit, sens dubte, ja que només el Brasil havia guanyat a Suècia i més tard a Corea i el Japó.

És ben curiós i penso que ha estat relativament fàcil. Així després de la derrota contra Suïssa i la posterior victòria amb els Hondurenys, primera de la història infringida per més d'un gol en una fase final a Hondures, i el partit de tràmit contra Xile que gairebé sens en va de les mans, va arribar el creuament de vuitens amb Portugal, el de quarts a mb Paraguai i l'aigualida semi-final amb Alemanya. Dic aigualida perquè els Alemanys varen sortir a deixar jugar els espanyols a darrera sense fer presió a tot el camp i així els va anar. La final amb Holanda va estar bé si no fossi per la gran agresivitat exhibida per els taronges, i Espanya es va convertir en un just guanyador.

Penso que no soc pas l'únic que ha dit alguna vegada que Espanya no guanyaria mai un mundial i m'he equivocat. L'enhorabona a tots. Ja hi haurà temps per a més reflexions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada