dissabte, 28 de maig de 2011

El Barça no guanyarà la "Champions" a Wembley

Hola. A na mi és a n'el primer que li sap greu però el Barça no guanyarà la Champions a Wembley. Entre altres coses perquè el Barça no està en un moment dolç de joc, ha jugat molt més bé durant la temporada que en aquests dos últims mesos. Ja contra el Madrid va guanyar per una inferioritat numèrica del rival i per casualitat, tot i que és cert que feia més bon partit, però va quedar clar que l'equip rival tenia estratègia a punt per als últims vint minuts amb l'entrada de Kaká. Només la decisió del col·legiat va impedir un daltabaix per als culés.

Després cal tenir en compte que els d'Anglaterra parteixen com a no favorits, és a dir que no tenen la pressió que té el Barça que ja els va derrotar a Roma. Aquesta vegada es pot dir però que gairebé juguen a casa, amb un equip evolucionat i que té molt de potencial en tots els casos. Al Barça, si no li deixen fer el seu joc li passarà que ningú farà el gol i no marcarà. El Manchester marcarà en la final de totes totes, ja sigui amb el "Chicharito" Hernández o sense.

No veig bé al Barça. TV3 li porta mala sort. Però el pitjor és que Messi no està fi i que no tenim cap crack que pugui desequilibrar el marcador en una única oportunitat que es presenti. Messi és allà quan les coses van ben encaminades, quan van de cap amunt no compto que el deixin aparèixer. El Barça, a més ha guanyat les últimes tres finals de Champions que ha disputat. Li toca perdre per estadística.

Un altre punt és l'afició. Això de que només hi puguin anar els socis és preocupant. Primera perquè més d'un segur que no s'esperava anar-hi i ho ha hagut de fer gairebé per força. Després perquè tota la setmana que la ballem, d'alguna cosa menys de futbol havien de parlar els mitjans de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió que em sembla que tampoc les tenen totes.

Veig un Barça massa necessitat de concentració. A més va perdre la última final que ha disputat, la de la Copa del Rei contra el madrid. Avui passarà igual. El Barça no marcarà. És trist però és així. Villa no és tan oportunista i així ho ha demostrat com el camerunès Eto'o que va marcar en les dues anteriors finals de ccahmpions, a Roma i a París. Villa no marcarà. Pedro juga la seva primera final de champions i fallarà les dues oportunitats que se li presentin i Messi caurà lesionat a la primera part. Serà una desfeta. No penso moure'm de casa.

Si guanya però tiraré un cohet que tinc des de abans de la final de Roma. Però segurament me l'estalviaré. És de quan el meu pare vivia encara o sigui que té més de sis anys. N'hi ha dos, un de soroll i un de colors, però em sembla que no sé quin és quin. Els hauré de tirar tots dos. Potser m'exploten a la cara. De fet, demà podria no haver canviat res, però la desfeta serà massa difícil de pair per al barcelonisme. Serà un drama de collons. Ens ho pensem massa. I ells tampoc no baden.

Encara rai si no ens passa com a la final d'Atenes amb el Mílan que ens en va encolomar quatre amb unes cantades impresionants del Zubizarreta mateix. M'agradava més el Txiqui. El Zubi sembla tonto. Més tonto que jo.

Que hi hagi sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada