divendres, 8 de juliol de 2011

Estic molt malament.

No tinc ganes de fer res. Em llevo al matí cap a llà a les vuit després de fer el ronso unes dues hores des de les sis. Clar que ahir que tenia el dinar amb la Fundació Lar em vaig cansar amb tot això de la pissina i a Llinars vaig passar més calor dinant que no pas en passo a casa. Avui a més fa molta xafogor.

M'he llevat al matí a les vuit quarts de nou, com ja us he dit, i en principi no m'he dutxat perquè havia d'anar a tallar truanes a cals veïns. Però després d'esmorzar, he volgut aprofitar que avui divendres obren la biblioteca a les deu i he dit d'anar-me a connectar a Internet. Com que anava d'hora he anat a fer un Euromillones de dos euros que fa uns quants dies que rebo correus electrònics informant-me de que hi ha pot i convidant-me a participar en apostes col·lectives. He fet l'Euromillones, em poden tocar 185 millons d'euros, m'he comprat un rasca de la Once de cinquanta cèntims en el que al començar a rascar he vist que podien tocar-me tres mil euros, el premi màxim, però després i per no fer-ho, rascar al carrer, he anat a casa i no m'ha sortit el número set necessari. Abans d'acabar de rascar el cuponet he anat a mercat a Tona a comprar-me mitjons d'esport. N'he comprat tres parells per tres euros en total i després he vingut a la biblioteca.

Un cop a la "biblio", m'he fet imprimir els plans docents de les tres assignatures que tinc aprovades a la UOC perquè així me les segellin dilluns al centre de suport de Vic i de seguida que rebi la confirmació de la plaça per la universitat i apareguin els horaris de matrícula poder anar a que me les convalidin i estalviar-me viatges.

L'estiu és molt aburrit. No tinc ganes ni de posar-me més moreno. Em sembla que tinc depressió després del consum de dilluns passat. Li diré a la infermera que em torni a donar l'antidepressiu, que ja em va dir el metge que me'l podia prendre sense problemes que no passava res. Em sembla que he volgut, també, treure'm massa medicació de cop i no he encertat la que no em volia prendre. Potser que deixi de prendre el Lormetazepam de un milígram per dormir i aniré més despejat, però em sembla que és al contrari, que si no et prens el Lormetazepam, com que no descanses tant profundament, encara tens més son al matí. Però deixaré de prendreme'l avui mateix. De cara a dilluns ja no en vull més. Prefereixo prendre'm l'antidepressiu, la Fluoxetinade 20 milígrams, que a més em sembla que és molt fluixet.

A més, aquest matí no m'he enrecordat de prendre'm l'Omeprazol, el protector d'estómac, que haig de prendre per duplicat, al matí i al vespre cada dia, després de que el metge em digués que tinc una mica de gastritis, i tinc descomposició. Avui he anat a deposar tres vegades.

Ahir vàrem menjar molt. Hi havia un primer plat que consistia en unes safates de embutit, amanida, ensaladilles, musclos, calamars i pops -em sembla que no em deixo res- que hi havia dintre del restaurant i on havies d'anar a omplir-te el plat. No vaig repetir, com sí que varen fer alguns, però m'havia carregat bé el plat. Després encara vaig menjar dos pinxos amb patates -no gaires- i all i oli. Un tallet de pastís molt bo per postres i cafè. Total vem estar tres hores dinant a fora a la sombra d'uns parasols i vaig passar molta calor. El menjar era bo. No és pas això que em fa la descomposició, sinó suposo que la gastritis i la calor. No va parar de fer Sol ni un moment. No hi havia cap núvol. I tot i que m'acabava de dutxar a la pissina vaig passar calor. Però és igual. Demà segur que em trobo més bé i puc anar a tallar truanes i acabar de segar la gespa de casa que tinc a mig fer perquè ja havia omplert el dimecres els tres contenedors que tinc. Ahir dijous els vaig posar perquè se'ls enduguéssin i ja els torno a tenir buits a punt perquè tornin a passar el diumenge.

Diu que dilluns tornarà a ploure. Em fa por perquè tinc l'amic que cosetxa que farà festa i podria ser que com dilluns passat ens tornem a liar. Espero tenir prou força de voluntat per no telefonar-lo i guardar-me els cèntims que no es poden tocar perquè haig de comprar benzina per segar la gespa i menjar i tabac el dimarts. El dimarts també plourà. Aquesta setmana no em podré escaquejar dels controls com he fet la passada en que en haver d'anar a posar-me l'injectable el dimecres i tenir el dinar el dijous, dia que toca el control, m'han donat la medicació i no l'he fet. El dilluns era pont a Vic perquè el dia 5 era Sant Miquel dels Sants i Festa Major.

El dia u d'Agost, és la Festa Major del meu poble. Tindré cèntims perquè hauré cobrat dels veïns que vénen a passar el mes d'Agost a partir del dia vint-i-set perquè el vint-i-nou és el Sant de la senyora i volen ser aquí a Tona.

Ja tinc pensat què en faré dels cèntims. Em compraré unes botes per a l'hivern. Valen cent-trenta-vuit euros i em duraran força anys. També m'haig de comprar una motxilla per anar a estudi i portar-me el dinar i el paraigües -que val quaranta-sis euros- i una jaqueta que en val cent-vint.

Hi ha un noi de Tona, que no conec gaire, però que diu que fa molts anys havia vingut a casa a segar la gespa encomanat pel meu pare que em vol llogar una habitació. No sé què fer. Em fan falta els diners, i em sembla que serà cosa d'un estiu. No sé ni quant n'hi haig de cobrar, dos-cents o dos-cents cinquanta euros.

Si se n'assebenta la meva germana, que llogo una habitació em matarà. Espero que em toqui l'Euromillones i li compraré la casa a la mare i s'hauran acabat els problemes. Posaré tots els finestrals i portes de PVC o d'alumini i la calefacció de gas natural. Fins i tot potser em busco una nòvia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada