dijous, 17 de novembre de 2011

Avui he tingut un somni.

Estava dormint i ha passat que, una veu en llengua castellana, i, en un to no agressiu, sinó informatiu, em deia: Te queda un minuto, i m'he llevat. Per sor per mi, eren les 22 i 35, i no ha passat que hagués de llevar-me a les 22 36 o potser qui sap? no llevar-me. La vida és molt trista.
Ahir vaig somniar, que feia moltes coses, que enviava per exemple una carta a la rectora de la UOC, oferint-me a n'ella i a l'únic tutor que em queda, el senyor Lluís, i que li explicava:

Benvolgut Lluís:

No entenc perque continuu disposant d'accés a la llicenciatura en Humanitats si ja no tinc possibilitat d'acabar-la... a temps. En podem parlar.(hehe)

Passa però que jo com em sembla que ja, i he dit, vaig estar incapacitat arran d'una denúncia per part de la meva germana donats uns deutes dels que ella no es fa responsable -només faltaria!- i que vaig contraure en determinats moments d'apogeu i potser deliri durant una època de la meva vida en que consumia drogues. Coca en diuen perquè entre altes coses passa que el traficant no sempre et dona cocaïna la cosa qual et coloca i calma i a més et activa el cervell i bé que estàs fas moltes coses.(encara que fa dos, 0.20 dies que no consumeixo. Des de el dia 27 de Agost, caramba! Ara , encara, és festa major al meu poble, Sant Andreu, el patró)

Passa que ja fa més de... des del 2002 que consumeixo malgrat de jove em sembla que sense dir-mo potser o allò de per provar... bé hi ha a qui li va bé i a qui no. Personalment entre una cosa i una altra, jo encara soc viu i ha mort el meu pare, el meu germà la meva germana i també un tiet una tieta i un altra tiet. Poser era el moment de fer-ho i la millor manera era trobar-s'hi de cop i sense preparació prèvia

Actualment tinc un grau de discapacitat reconegut per la generalitat de Catalunya del 76%. Malgrat to la meva condició de newbie en això de la universitat i haver començat tantes carreres i tan diferents... be em van dir una vegada en una reunió de tutoria que... tutoria de enginyeria tècnica de sistemes que es tractava, de cara a preparar la treball de final de carrera, aprofitéssim el que ja hi havia a la xarxa, però no vaig entendre el que es deia als mòduls d'Àlgebra. Em sembla que s'havien de fer els diners massa depressa en alguna voràgine industrial. Algú els deu tenir encara aquells mòduls!(voràgine, de quan el senyor rector era el que havia estat director de la UPC... millor dit rector de la UPC, al menys entre els anys 1972-73 em semmbla i posteriors, que és quan vara marxar, vull dir estudiar, mon germà Xavier, l'enginyer)

El que em preocupa és saber què puc estudiar. Si hi ha alguan prova d'aptituds que en diuen. Jo havia treballat (entre altres coses) de "soldador" i de "delineante mecánico" al taller del meu pare malgrat que no feiem càlculs massa complicats. Per això m'agradaria fer matemàtiques, matemàtiques especials per a l'enginyeria informàtica, a l'ateneu. El meu pare em va dir que em fes ingenier. La meva mare volia que fos metge. No tinc possibilitats de ferme metge. Puc fer psicologia, però la meva tutora civil Assumpta alumna de la UOC estudiant de dret i llicenciada en psicologia no sé per quina universitat NO EM DEIXA ESUDIAR UNA ALTRA COSA QUE SIGUI FILOLOGIA CATALANA
A na mi no em molesta estudiar filologia. però m'emprenya que no em deixin canviar. Em penso que el que vol al tutora és ampliar la seva esfera personal de capacitat a través de la meva situació com qui és un funcionari i s'aprofita d'un client per el seu propi benefici. Una regidora (de l'Ajuntament) de UVic s'ha queixat perquè no li han guardat plaça a la UVic.
Jo no en tinc res que dir de les persones inteligents i haig de dir que de moment malgrat alguna excepció en el cas concret de competències TIC, que em va anar molt bé suposo, no tinc cap queixa dels meus professors... dels que m'han tocat, tant a la UOC com a la UB. i a cada porc li arriba el seu sant martí però no tinc cap ganes de que em facin un cristo que podria derivar en alguna mena de dèria. Dèria terrible o no.
Ara (ahir a la matinada) tot parlant i escoltant el visitant de catalunya Ràdio, parla en Xavier grasset, em dono compte que fora necessari que vostès parlessin amb el que va ser el meu professor de competències TIC a veure si és d'alguna manera possible i adequat, a la meva edat, estudiar, si en soc capaç o si m'entendran que deia ell i segons això si no m'han de compendre no veig perquè haig de tenir accés a aquí: a la tutoria. Clar que jo ja he arribat al nivell de comunicar-me per la cara als antics professors tot i que mai no he disposat d'accés a la bústia personal dels altres, encara que en el meu univers mental i esquizofrènic amb desajustaments emocionals, consta que em llegeixen, però... potser amb qui s'hauria de parlar és amb la tutora, Assumpta, ara que tinc internet a casa a veure què s'ha dedicat a fer hehe vull dir què vol fer?

Ara em pendré el cafè, que tabac no en tinc. Fins a les 7:30 que obren el tiosc. hehe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada