dissabte, 21 de gener de 2012

La trepitjada a Messi: Quina vergonya!

Aquest en Pepe... portuguès havia de ser! Pobre Messi. Penso que està quedant prou clara la conxorxa madridista en pro del futbol agressiu. És a dir, com li va passar a en Maradona a na'n Messi el lesionaran irreversiblement. Comença ara el ximple de'n Mourinho a dir bajenades com que el futbol és cosa d'homes... que a n'ell li han ensenyat que es tracta d'un esport de contacte, etzètera. Com serà que no sigui un entrenador com en Bernd Shuster, afamat i sentint-se desaprofitat, malaltia molt comuna en el futbol i la vida domèstica, no encarregui a algun subaltern de la seva defensa o del mig del camp alguna entrada destralera.
Ara com ara no recordo qui era l'entrenador de'n Goicoetxea, però que li quedi clar al pobre Messi que aquell xafastre que li va trencar el tormell a Maradona va ésser seleccionador nacional sub-21 de l'Estat espanyol.
Així doncs, els que no son barcelonistes, i, consegüentment afeccionats al bon futbol estan d'enhorabona, perquè segons sembla no passarà que el suposat relleu d'aquests immillorables jugadors, entre altres coses campions del món a Sudàfrica, sigui dut a terme.
Es tracta, en la meva opinió, d'una mesura de la directiva per evitar daltabaixos salarials, és a dir, que per a que no es produeixin reclamacions per part dels jugadors del primer equip a nivell de primes i salaris i contractes i clàusules de rescissió, de moment i de tant en tant, es posen jugadors del filial emb embrazida que de totes maneres suposo ningú creurà capaços encara de militar en un equip de Primera Divisió a nivell de conjunt.

Vull dir que un jugador com en Fontàs pot substituir... dic en fontàs com podria dir qualsevoll altre jugador del B em penso des de la meva perspectiva de oïent que fins i tot ni es mira els gols de la tele, ni els partits, doncs des de la meva perspectiva tot i el partit que van fer un conjunt de jugadors del filial contra el batle borisof a la Champions League no els veig militant acontra l'Athletic o el Getafe... fins i tot el Rayo Vallecano, posats a dir.

És per tot això que des de la meva posició reclamo una lliga europea de més nivell sense patxangades ni experiments com el de Mourinho. Aquest home, si no fossi per tot el que cobra, s'hi jubilaria al Madrit. S'hi estaria molts més anys fent el ridícul i ens portaria a tots, espanyols inclosos altre cop a la misèria del patapum p'arriba i el cadennaccio italià. Ens podríem, fins i tot, perdre la oportunitat de fer un bon paper al proper mundial del Brasil d'aquía dos anys i mig per part d'uns jugadors que formen part d'una generació irrepetible.

Es per tot això que considero un acto de irresponsabilidad política el mantenimiento por parte del Real Madrid Club de Fútbol, casa fundada por catalanes, de su entrenador José Mourinho y todo lo que ello representa para el fútbol español y su circunstancia, dada su condición de partido político establecido en la capital del Reyno. Es más exijo su inmediata destitución por actos de terrorismo deportivo cuando no vandálicos e impropios de señorío incluso cultural.

Queda dit a Tona el dissabte 21 de gener de l'any del Senyor de 2012.
Josep Salvans Arola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada