dijous, 29 de març de 2012

Ja soc a Manresa!

Hola. No sé com tenia això del blog. Em sembla que tinc un post fet des de casa a les tantes de la nit i encara l'haig de corregir. Demà des de casa i amb temps m'hi poso. Em penso que anav d'un somni però no el recordo. Molt probablement es tracta d'un desacord emocional com el que vaig tenir ahir,em sembla i que anava d'un somni en el que havia inventat una nova manera de jugar a futbol amb un nou tipus d'estadi o terrenye joc i tot, posat en diagonal i amb les diferents arees que eren circulars i tal, Una horterada i despropòsit que jo mateix, tot i la emoció motivada per la medicació que ja us vaig comentar que m'havien augmentat doncs vaig afanyar-me a recordar fent un esforç memorístic tot a cabat de llevar també a la matinada però que a na mi mateix cap allà a les set del dematí quan em vaig llevar no em va semblar rellevant, doncs això, que no sé com tinc el blog de desendreçat.

Suposo que no us amoineu pas normal ment i que us en feu càrreg.

Ara estic escrivint-vos des de la biblioteca del casino de Manresa on disposo d'una sessió de vint minuts que s'acaba a les cinc. Em queden deu minuts. Avui he conegut els nous companys de pis, un guineà que es diu Rubén-Sebastián, en José María que és de sant vicenç de castellet i que ja coneixia de l'última visita quan vem venir a veure el pis i en Pedro que és el més esquerp. Tots tres estan tant o més penjats que jo.

M'han advertit sobre en Rubén Sebastian que es veu que beu i demana diners. En josé María és del madrit però és molt sociable i m'ha tractat amb molta amabilitat i ha estat el primer d'arribar al dematí cap a llà a les 11:20 quan hem arribat nosaltres, amb l'ana de la fundació lar i la Sandra dels serveis socials de manresa.

Demà m'esperaré que vingui la Ino, Inocencia, i després puc marxar cap a Tona amb l'autobús de l'Eix Bus. Amb l'Ana hem anat a comprar deu tiquets. També hem anat a comprar una mica més de menjar ihe dinat un entrepà.

M'estaré a Tona fins dilluns al migdia. AL dematí de dilluns haig d'anar a Hospital de Dia a que em facin l'alta i em donin medicació per a tota la Setmana Santa. No hi ha massa moviment pels carrers. Tampoc aquí a Manresa que algunes botigues tenien la persiana mig abaixada per si venien els piquets. Ara a la tarda hi ha algun bar obert de xinesos, alguna farmècia i la biblioteca, és clar.

No hem trobat interrupcions a la carretera, perquè han dit a la ràdio que hi havia l'Eix tallat, però era a l'alçada de VIc i nosaltres venint des de TOna ho sorteigem per l'oest en direcció Prats de Lluçanès.

Bona vaga a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada