dissabte, 18 d’agost de 2012

Els presos terroristes i els punkies

Jo no soc partidari de cap concessió als presos terroristes, tinguin delictes de sang o no. És més em trobo indignat amb el fet que a Grècia, per exemple, i degut a la crisi, els malalts de càncer s'han de costejar ells -els malalts- els medicaments. Resulta que aquest près de la banda terrorista espanyola està rebent tractament de la seguretat social. També resulta que aprofitant la cobertura mediàtica, que no és poca ni tampoc no és poc partidista, ara demanen llibertat per més presos que es veu que estan greument malalts. També resulta que a les nenes aquestes russes els han condemnat a dos anys de presó. Ja sabien a què jugaven. No veig perquè el contribuent s'ha de gastar diners en imatges i connexions telefòniques entre els diferents periodistes que n'informen. El propi nom (rebelión de chochito) ja paga i més que punkis semblen burgeses amb idees equivocades. Tal i com ballaven a les imatges sembla ben bé que si queien de la tonteria podrien haver fet malbé un retaule dels de l'església en un deplorable incident. No sé fins aquin punt és coherent que la mateixa església ortodoxa demani clemència. No he vist cap punki per manresa que porti una càmera al mòbil com per grabar cap espectacle organitzat. Sembla típic de activistes bascos tot això de fer-se el màrtir perquè t'empresonin, tal com es veu que feien els insubmisos allà pels anys noranta i les ganes de que et condemnin per tal de mostrar públicament la cruesa de la llei i tal. Ara, a més parlen de no sé què de que els presos puguin reduir condemna si fan feines forestals. Qui pagarà tot això?

2 comentaris:

 1. Ho acabarem pagant nosaltres Josep.
  Quan a l'etarra excarcerat per malaltia terminal, em sembla bé, i es una cosa que s'hauria d'haver fet sense ni comunicar-ho. Encara que no ho sembli, aquest acte de generositat redimeix en certa manera al botxí i a la víctima, i és amb mesures com aquesta que s'arriba a una pau real i definitiva
  Quan a les ruses aquestes, cap importància, nomes són carn de pas sense cap qualitat musical. A lo millor a la presó n'aprenen una mica.

  ResponElimina
 2. Potser tens raó Francesc. Pòtser no se n'hauria de fer tant ressò del que passa amb el país basc i els seus ciutadans. Potser no hi ha altres temes que tractar per part dels mitjans. Però no m'agrada gens. Tin un conciutada de Tona que està reclòs per molt més temps que aquest terrorista i només era atracador i lladre. Amadeu Caselles. Porta mitja vida a la presó. Fa un cert temps que se'n va parlar una mica a TV3 però el tema ha quedat com a oblidat. No et pensis pas, però que jo vulgui que l'excarcelin però em sembla significatiu.
  Pel que fa al tumulto de chochito una altre que tant. També va resultar que el cantant del Sex Pistols. John Lyndon tenia uns avantpassats que havien estat condemnats o expropiats per la reina... fa dos-cents anys! Ara no recordo la pel·lícula que em sembla que era de l'Oliver Stone... no, no, no era sobre Barry lyndon i era de l'Stanley Kubrick! The luck of Barry Lyndon

  ResponElimina